2-daagse workshop Kinderthema’s & Innerlijk kind

 

Mijdrecht: 24-25 september 2018 –  Voor inschrijven klik hier

 

Kinderthema’s is een interactieve workshop. Je komt tot de ontdekking waar bepaalde kinderziektes en -gedrag vandaan komen en dat deze heel Biologisch zinvol zijn.

Ook kom je tot de ontdekking waar bepaald gedrag vandaan komt. Bijvoorbeeld een kind is overactief of heeft een tik; agressief; nagelbijten; slechte concentratie; dyslexie enzovoort.

Je krijgt over vele patronen uitleg aangeboden. Daarbij kom je er achter dat elke klacht uniek is en haar eigen spoor heeft. Dit is zo reuze interessant!

Met een open onbevangen enthousiaste vizier ben je van harte welkom. Voorkennis is niet nodig.

Liefs Marjolein

Heartconnection Nederland


Heartconnection workshops en consulten zijn geen vervanging voor een medisch advies of behandeling. Het is belangrijk om je behandelingen voort te zetten en / of medicatie geadviseerd door arts of therapeut te blijven gebruiken.

De tweedaagse is 225 euro inclusief 21% btw inclusief thee-koffie-lekkers-handout.

Tweedaagse Kinderthema workshop wordt één keer per jaar gegeven. De volgende Kinderthema workshop is voorjaar 2017.

Ervaringen 16-17 juni 2016:

Lieve Marjolein, Wat ik heel fijn vond was dat je op de 2e dag meeging met de spontane ervaringen van ons met de opmerkingen die we als kind te horen kregen en die in ons vast zitten. Een eyeopener. En op een veilige plek in jouw huis met een bijzondere liefdevolle energie. De meditatie was erg fijn als afsluiting van dat stuk. Oefening met de bal vond ik erg leuk en ook het dansen ‘s middags (1e dag). Heb contact gekregen met emoties en gebeurtenissen die ik mijn hele leven heb opgeslagen en waar ik nu bij kan. En die ik heb kunnen loslaten.Cijfer 10. De oefening met z’n tweeën ‘s middags op de 2e dag met uitwerken van een jeugdtrauma was heel verhelderend – ook dat Fay en ik dezelfde ervaringen hadden.Aan het eind van de 2e dag was er nog veel informatie die je met ons wilde delen, dat ging voor mij te snel. Ik begrijp dat je zoveel mogelijk aan ons wil doorgeven. Dank je wel.