2-daagse workshop Overgewicht& Eetstoornissen & Ondergewicht

Mijdrecht – 21-22 juni 2018 – Voor inschrijven klik hier

 

Een interactieve workshop om je eet-patronen / overgewicht / ondergewicht op te sporen. Deze patronen zitten vast in je onderbewuste. Als je het juiste patroon hebt ontdekt, kun je je patroon deprogrammeren.

Waarom heb je behoefte aan suiker? Welke trauma’s zijn hieraan gekoppeld?
Waarom eet je niet als je spanning hebt?
Waarom voel je je walgelijk in je lichaam?
Waarom denk je steeds dat je te dik / te mager bent?
Waarom eet je stress weg?

De oorzaak van je eetgedrag en figuur zijn bepaald in je levensblauwdruk:
-9 maanden voor je conceptie, conceptie, zwangerschap en eerste levensjaar.
-Daarnaast kun je een patroon leven van je voorouders. Bijvoorbeeld je bent vernoemd naar je oma en zij was dik omdat ze zich minderwaardig voelde als vrouw in de familie en voor haar man. Je lijdt haar patroon. En zo zijn er vele voorbeelden te noemen.
-Wat is er gebeurd in je huidige leven? Welke patronen heb je hier geankerd om te overleven? Bijvoorbeeld je wordt op een bepaalde leeftijd opeens heel dik. Wat is er rondom deze leeftijd gebeurd?

Met een open onbevangen enthousiaste visier ben je van harte welkom!

Liefs Marjolein
Heartconnection Nederland

 

Heartconnection workshops en consulten zijn geen vervanging voor een medisch advies of behandeling. Het is belangrijk om je behandelingen voort te zetten en / of medicatie geadviseerd door je arts of therapeut te blijven gebruiken.

Tweedaagse workshop is 225 euro inclusief 21% btw, lekkers, thee, koffie en hand-out.

 

Ervaringen 23-24 juni 2016:

“Graag wil ik jou ook weer bedanken voor de 2 mooie dagen. Ik vind het altijd zo bijzonder hoe telkens weer binnen een korte tijd een prettige groepssfeer ontstaat tussen mensen die elkaar wel en totaal niet kennen. Wat ik heel bijzonder vond om te ontdekken was meteen op donderdagochtend mijn heftige reactie op het te laat komen door het openbaar vervoer. Mijn boosheid was hoofdzakelijk angst en paniek, niet wetend waar ik was. En de overtuiging vanuit mijn opvoeding dat je niet te laat hoort te komen al scheelt het wel als je er zelf niks aan kunt doen. Meteen daarna ontdekte ik aan de lijve dat angst en stress invloed heeft op eetgedrag. Ik heb de donderdag aanzienlijk meer gegeten dan vrijdag. Het bodemloze put gevoel, gevoel van tekort. Misschien wel gekomen vanuit het gemis aan… moedermelk denk ik. Heel veel schuldgevoel kwam bij mezelf naar boven en het gevoel van verlaten zijn. Ook iets om verder te onderzoeken. Cijfer voor de workshop 9,5 en het cijfer voor jou een 10. Zo knap hoe je bij iedereen de juiste vragen stelt en ziet wat er nodig is.”

“Wat ik inspirerend vond was hoe je in het moment blijft , dat er ruimte is voor alles wat zich aandient en dat er zonder drama emoties gedeeld worden. Het mag er gewoon zijn. Ik vind het knap dat je het in je eigen huis doet en dat er 1 flow is, bijna zonder inspanning , zo komt het in ieder geval over. Lekker knus. Ik heb nu verschillende workshops gedaan en de rode draad voor mij is dat ik steeds dichter bij mijn emoties kom en daardoor sterker sta. Ik durf meer te zeggen en ben meer aanwezig. Merk dat sommige gedeeltes nog wel aan het integreren zijn maar ik voel me steeds meer heel worden. Dank je wel.”