Je krijgt antwoord op vele vragen waarom bepaalde dingen gebeuren in jouw leven en die van je dierbaren. Een waardevolle dag waarbij een regenboog van inzichten voorbij komen om in je verdere levens-reis mee te nemen. Heartconnection LIVE-dag is in het prachtige natuurgebied Spaarnwoude.

NA EEN KORTE PRESENTATIE KUN JE JE PERSOONLIJKE VRAAG STELLEN.

Elke klacht/ziekte begint met een shock, een emotioneel trauma. Een shock kan elk moment ontstaan, ook al in de baarmoeder en kinderjaren. Een shock heeft effect op een bepaalde plaats in de hersenen, dit staat in relatie met een lichaamsdeel of een orgaan. Ook de psyche reageert, de persoon krijgt een karakterverandering. Het orgaan of lichaamsdeel regeert met cel-afname of cel-toename. Er ontstaan mogelijk klachten of een ziekte.

Tijdens deze Heartconnection LIVE-dag gaan we samen op zoek naar de klacht / ziekte waar jij helderheid in wil krijgen. Je maakt kennis met de biologische processen van lichaam/psyche herkennen. Dit geeft veel vertrouwen in je lichaam en haar processen. Je krijgt uitleg van het biologische proces van je huidige trauma’s en ook van je jeugd-trauma’s in je lichaam en psyche & de manifestatie hiervan. Je ontvangt nieuwe inzichten en een nieuwe kijk op je leven!

Heartconnection LIVE-dag 2018 Haarlem programma:

-Elke ziekte, klacht heeft jou een verhaal te vertellen.
-CT-scans het werk van dr.Hamer
-Wat heeft jouw gezondheid te vertellen?
-Wat is levensblauwdruk?
-Heartconnection biedt jou trainingen om antwoord te vinden in jezelf.
-Onderwerpen aan de hand van persoonlijke vragen:
Fysieke klachten: lyme, kanker, ALS, MS, rug-nek-schouder-heup-gewrichts-klachten; verkoudheid; maag en darmklachten; eczeem; suikerziekte; hartfalen; huidklachten; incontinentie; enzovoort.
Psychische klachten: gedragsproblemen; ADD/ADHD; autisme; leer- en concentratiestoornissen; agressie; depressie; dyslexie; bi-polariteit; psychose; enzovoort.

Investering: 95 euro inclusief 21% btw. Contant voldoen bij aanvang.
Thee/koffie: te verkrijgen aan de bar tegen betaling
Lunch: Zelf boterham/salade meenemen. Je kunt ook lunchen in het restaurant en heerlijk wandelen in natuurgebied Spaarnwoude.
Na de lunch een moment van beweging met dans-muziek-energie-oefeningen. Heerlijk samen opladen om de middag fris te beginnen.

Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude; Oostbroekerweg 17; 1981 LR Velsen-Zuid
https://www.fletcherhotelspaarnwoude.nl/nl/contact

Overnachting: Je kunt overnachten in het mooie hotel met luxe SPA in natuurgebied Spaarnwoude en dichtbij de zee. Neem zelf contact op met Fletcher Hotel: https://www.fletcherhotelspaarnwoude.nl/nl/kamers

Docent Marjolein van der Meulen
De nieuwe biologische filosofie en levensblauwdruk

Vanuit mijn eigen ervaring als moeder & onderwijzeres & vele ziekteprocessen & 25 jaar praktijk ervaring Heartconnection Nederland® begeleid ik jou op deze lezing. Vele kwartjes, programmeringen, inzichten, begrip en verwondering ontmoet je op deze dag. Mijn doel is liefdevolle verbinding met jezelf, zodat begrip, ondersteuning en liefde in en om jou heen gaat stromen!
Leuk je te ontmoeten!

Training Heartconnection I – 2018 “De Nieuwe Biologische Levensfilosofie & Psyche”
Lisse: 9, 10, 16, 17 april
Groningen: 13, 14, 20, 21 september
Eindhoven: 27, 28 september en 4, 5 oktober