Kids Mediation

Je kind wordt geboren en je hebt daar verwachtingen bij. Je wenst het allerbeste voor je kind, onder andere dat je kind kan meekomen in de klas, sporten, spelen met vriendjes en nog veel meer. De werkelijkheid is soms wel eens anders. Bijvoorbeeld je kind blijkt concentratieproblemen te hebben; te druk te zijn; allergisch te zijn; sociaal ongewenst gedrag te vertonen; op school problemen te hebben; slaapproblemen te hebben; een ziekte te hebben; onzeker te zijn; enzovoort.

Kids Mediation moet voor het kind leuk speels en gezellig zijn. Het kind voelt dat het om hem/haar gaat, alleen met mama/papa op stap is ook al heel fijn. Afhankelijk van de leeftijd gaan we de klacht behandelen. Baby’s tot ongeveer 1 jaar behandel ik met mijn handen op het lichaam van baby. Het is een dans van ritme die de baby aan geeft. Moeder/vader houdt baby vast of mama geeft de borst. Kinderen van 1-6 jaar spelen in de kamer, ik behandel de kinderen telepathisch. Vanaf ongeveer 6-7 jaar kunnen kinderen een deel of gehele sessie op het matras liggen. We hebben een gesprekje samen met het kind en mama/papa over school/hobby’s/en dergelijke. Het lichaam van het kind geeft aan waar ik mijn handen moet neerleggen. Het kind ervaart dit vaak als ontspannend en warm. Neem iets eigens mee, bijvoorbeeld een beer of lievelingsspeelgoed.

Eén van mijn specialisaties is de lichtkracht in het kind sterker later worden, zodat het kind meer zichzelf kan worden en zichzelf kan beschermen tegen ‘ongewenste negativiteit’. Ieder kind is goed, soms zit er iets ongewenst in het lichaam en/of gedachten, zoals onder andere ‘ik kan het niet’/’een ziekte’/’angst onzekerheid’. Deze ‘ongewenste negatieve krachten’ kunnen allerlei klachten veroorzaken, zoals concentratie-, leer en gedragsproblemen; ziekten; snel ziek zijn; vage lichamelijke klachten; depressie; destructief gedrag; pijntjes hier en daar; jeuk; slaapproblemen en dergelijke. ‘Ongewenste negativiteit’ wordt tijdens de sessies getransformeerd (losgelaten) omdat de lichtkracht van het kind sterker wordt. Na 5 sessies heb je een ander kind.