Lezingen 20 euro incl. btw:

Lezing DE NIEUWE BIOLOGISCHE LEVENSFILOSOFIE & Levensblauwdruk:

Hoorn (Noord-Holland): 14 juni 2018 – 19.30-22.00 uur – Klik hier om in te schrijven
Eindhoven (Brabant): 27 juni 2018 – 19.30-22.00 uurKlik hier om in te schrijven
Maastricht (Limburg): 4 juli 2018 – 19.30-22.00 uur – Klik hier om in te schrijven
Informatie lezing DE NIEUWE BIOLOGISCHE FILOSOFIE & LEVENSBLAUWDRUK

Je krijgt antwoord op vele vragen waarom bepaalde dingen gebeuren in jouw leven en die van je dierbaren. Een waardevolle avond waarbij een regenboog van inzichten voorbij komen om in je verdere levens-reis mee te nemen.

Elke klacht/ziekte begint met een shock, een emotioneel trauma. Een shock kan elk moment ontstaan, ook al in de baarmoeder en kinderjaren. Een shock heeft effect op een bepaalde plaats in de hersenen, dit staat in relatie met een lichaamsdeel of een orgaan. Ook de psyche reageert, de persoon krijgt een karakterverandering. Het orgaan of lichaamsdeel regeert met cel-afname of cel-toename. Er ontstaan mogelijk klachten of een ziekte.

Op deze informatie avond gaan we samen op zoek naar de klacht / ziekte waar jij helderheid in wil krijgen. Je maakt kennis met de biologische processen van lichaam/psyche herkennen. Dit geeft veel vertrouwen in je lichaam en haar processen.Op deze informatie avond krijg je uitleg van het biologische proces van je huidige trauma’s en ook van je jeugd-trauma’s in je lichaam en psyche & de manifestatie hiervan. Je ontvangt nieuwe inzichten en een nieuwe kijk op je leven!

Inhoud informatie avond:
-Elke ziekte, klacht heeft jou een verhaal te vertellen.
-Heartconnection biedt jou trainingen om antwoord te vinden in jezelf.
-CT-scans het werk van dr.Hamer
-Wat heeft jouw gezondheid te vertellen?
-Wat is levensblauwdruk?

Na de pauze persoonlijke vragen.

-Onderwerpen aan de hand van persoonlijke vragen:
Fysieke klachten: lyme, kanker, ALS, MS, rug-nek-schouder-heup-gewrichts-klachten; verkoudheid; maag en darmklachten; eczeem; suikerziekte; hartfalen; huidklachten; incontinentie; enzovoort.
Psychische klachten: gedragsproblemen; ADD/ADHD; autisme; leer- en concentratiestoornissen; agressie; depressie; dyslexie; bi-polariteit; psychose; enzovoort.

Investering is 20 euro.

Docent Marjolein van der Meulen
De nieuwe biologische filosofie en levensblauwdruk

Vanuit mijn eigen ervaring als moeder & onderwijzeres & vele ziekteprocessen & 25 jaar praktijk ervaring Heartconnection Nederland® begeleid ik jou op deze lezing. Vele kwartjes, programmeringen, inzichten, begrip en verwondering ontmoet je op deze dag. Mijn doel is liefdevolle verbinding met jezelf, zodat begrip, ondersteuning en liefde in en om jou heen gaat stromen!
Leuk je te ontmoeten!

 

HEARTCONNECTION NEDERLAND®

Informatie Lezing Levensblauwdruk

Heartconnection Nederland® bied je een levensfilosofie aan, die je een nieuwe manier van kijken naar het leven aanreikt: 180 graden anders dan wat je tot nog toe gewend bent. Ga het beleven tijdens de lezing in Heeze 8 maart of Assen 16 maart.

Onderbewuste
Heartconnection Nederland® geeft je de handvatten om onderbewuste programmeringen te achterhalen en los te laten.

Levensblauwdruk
Je herbeleeft de Levensblauwdruk-periode van voor, tijdens en na je conceptie. Welk doel hadden je ouders in deze periode? De conflicten en gedachten van je ouders in jouw Levensblauwdruk leef je nu elk moment. Alles wat je ouders niet verwerkt hebben leef je elk moment.

Familiestamboom
We gaan nog verder door ons te verdiepen in je stamboom om zo te begrijpen wat zich heeft afgespeeld in het leven van je ouders en voorouders. Het is bizar te ontdekken welke familiepatronen zich blijven herhalen, totdat iemand van de stamboom deze doorbreekt. We nodigen je uit om je familie vanuit een ander bewustzijn (zonder oordeel en schuld) te leren kennen om zo begrip te krijgen voor de situatie die je nu leeft. Je kan erop vertrouwen dat je onderbewuste alles weet en je zult versteld staan hoeveel kwartjes er zullen vallen.

Onvermijdelijk
Je ontdekt dat niets onvermijdelijk is. Niets is toeval. Hoe kan dit? Waarom heeft jouw onderbewuste zo veel informatie die je elke keer maar blijft herhalen? Je leeft de programmeringen geërfd van je ouders en voorouders. Daarom zijn situaties, ziektes, trauma’s, op een bepaald moment, hier zit een herhalend ritme in. Heartconnection Nederland® geeft je handvatten om je eigen programmeringen te herkennen en te de-programmeren.

DE HOOGSTE TIJD OM DIT ALLES TE DE-PROGRAMMEREN!