Volwassenen consult
Een consult voor volwassenen duurt 2 uur. Je ontvangt antwoorden op je klachten vanuit de Biologische Natuurwetten & Levensblauwdruk. Je klachten hebben een verhaal te vertellen, zodra dit verhaal duidelijk is verdwijnen je klachten. Dit is een Heartconnection analyse die jou veel duidelijkheid geeft en je voelt je direct lichter.

Het tweede gedeelte ontvang je Cranio Sacraal Healing op de behandeltafel. Je kan ontspannen liggen, zodat lichaam, geest en ziel in balans komen. Het gevolg is onder andere dat het zelf-genezend vermogen wordt geactiveerd en veel ballast wordt losgelaten. De mind komt tot rust, steeds meer en meer kom je tot je kern en wordt je de persoon die je werkelijk wilt zijn! Na afloop van de Cranio Sacraal Healing ervaar je een diepe ontspanning, opgelucht, helder of is er letterlijk een last van je schouders afgevallen.

Na een aantal consulten merk je dat je minder gestrest omgaat met moeilijke situaties; je leert relativeren. Het is de bedoeling dat je de handvatten die je tijdens de consulten krijgt aangereikt, in het dagelijks leven kunt toepassen. Een standaard behandeling voor een bepaalde klacht is niet mogelijk omdat ieder mens uniek is.

Gun jezelf minimaal 6 consulten (1x per maand), daarna ben je een ‘nieuw’ mens. Het is daarna aan te raden om regelmatig een check-up te laten doen, minimaal één keer per half jaar.

Kinderen consult
Een consult voor kinderen duurt 1 uur.

Baby’s tot ongeveer 8-12 maanden jaar behandel ik op een speelse manier samen met de baby en ouders. De behandeling is als het ware een dans van ritme die de baby aan geeft.

Kinderen van 1-6 jaar spelen in de kamer; we hebben een gesprek; we doen een spelletje. De kinderen ontvangen een energetische Cranio Sacraal behandeling.

Vanaf ongeveer 6-7 jaar kunnen kinderen een deel of het gehele consult op de behandeltafel liggen. We hebben een gesprekje samen met het kind en mama/papa. Op een speelse manier ontvangt het kind Cranio Sacraal, hetgeen algehele balans geeft. Waardoor het kind lekker in zijn vel komt te zitten.

Gun je kind minimaal 6 consulten (1x per maand), daarna heb je een kind met meer zelfvertrouwen. Klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Tarieven consult:

Consult volwassenen – 2 uur: €150,- inclusief BTW

Consult kinderen – 1 uur: €90,- inclusief BTW

 

Trainingen Heartconnection:

4 dagen: €450,- inclusief BTW, thee/koffie, lekkers

 

Workshops:
1 dag: €95,- inclusief BTW, thee/koffie, lekkers
2 dagen: €225,- inclusief BTW, thee/koffie, lekkers
3 dagen: €350,- inclusief BTW, thee/koffie, lekkers

 

Lezingen:
€20,- inclusief BTW